KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Karadere Harmancık Ortaokulu

Karadere Harmancık Ortaokulu

Karadere Mahallesi Onikişubat/ Kahramanmaraş
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda çok yönlü, vatanını ve milletini seven, ailesi ve çevresine duyarlı, etkin bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Çevre şartlarına uygun olarak eldeki imkanlar doğrultusunda hedeflenen başarıyı mutlaka başarabilecek bir öğretim kurumu olmaktır.
Başarılar
Gurur duyabileceğimiz bir çok öğrencimiz çeşitli üniversitelere girmiş, mezun olmuş veya halen öğrenimine devam etmektedir. Sportif olarak Voleybol İl birinciliklerimiz bulunmakta olup, masa tenisi takımımız da İl bazında çeşitli dereceler elde etmiştir. Bu iki dalda çeşitli kategorilerde de hazırlıklarımız devam etmektedir. Merkezi Sistem sınavlarında en az iki tane öğrencimiz Fen Lisesine girmesini beklemekteyiz. Beyaz Bayrak ödülü kazanmış bir okuluz.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
08.30 - 15.00
Servisle sağlanmaktadır
Onikişubat İlçesine bağlı bir mahalledir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezine 38 km dir.Ulaşım servis ile sağlanmakta olup sıkıntı bulunmamaktadır.
VOLEYBOL